HTML

2011.03.08. 09:49 watchember

80 év

1931. március 4-én, pontosan délután 1:15-kor Mr. René-Alfred Chauvot hivatalosan is szabadalmaztatta a reverso időmérőt Párizsban a Nemzeti Szabadalmi Hivatalban (National Industrial Property Institute).
80 évvel később ez az óra, nemcsak hogy túlnőtte magát, de még a mai napig az egyik legkívánatosabb időtálló időmérő szerkezet. Az évek folyamán olyan politikusok, üzletemberek, hírességek csuklóját díszítette Jeager-LeCoulture mint Diane Kruger, Swizz Beats (Itthon nem igazán ismerjük, de Amerikában ünnepelt hip-hop sztár), vagy Robert Downey Jr. a Vasember 2. című filmben. Igaz, Ő gyorsan megválik tőle és odaadja egy epret áruló fickónak cserébe a gyümölcsért. Hogy méltón megünnepelhessék világszerte a reverso évfordulóját, a márka egy virtuális múzeumot nyitott, amely titkokat és történeteket árul el a márkáról. Jó szórakozást kívánok mindenkinek.

Szólj hozzá!

Címkék: kiállítás évforduló ironman jaeger


A bejegyzés trackback címe:

https://mutato.blog.hu/api/trackback/id/tr302720966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása