HTML

2011.08.24. 17:20 watchember

Olimpia 2012

 A londoni dugók legendásak. Kilométeres sorok, rettentő szmog és ahogy közeledik az olimpia egyre csak rosszabb lesz. De az Omega mindig jelen van az olimpián és reméljük nagyon pontos versenyeredményeket mér. Ott volt már 1948-ban is és ott van most is.

A 2012-es Londoni Olimpiai Játékokra megjelentette a képeken látható Seamastert, mint ahogy tette azt 1948-ban is. Minő véletlen hogy a 40-es évekbeli olimpia volt a Seamaster debütálása is.

A 2012-es modell limitált 1948 darabos szériában kerül piacra. Remélem a szám nem lep meg senkit.

Az új modell nagyon hajaz a régire persze nem véletlenül. Méreteiben persze nagyobb, mint elődje de kinézete méltó az ős omegáéhoz.

A ház 18 karátos aranyból készült, úgy mint a mutatók, indexek, és az omega jel is az órán. Aligátor bőr szíj jár hozzá és 6.800 dollárért sem biztos hogy hozzá lehet jutni a limitált példányszám  miatt. De semmi sem lehetetlen.

Szólj hozzá!

Címkék: omega olimpia évforduló


A bejegyzés trackback címe:

https://mutato.blog.hu/api/trackback/id/tr193177664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása